Magazin > VIP
21 ogledov

Bojijo se za življenje avstralske voditeljice

Mel Greig, Michael Christian Youtube
Mel Greig, voditeljica, ki je v šali poklicala v bolnišnico, v kateri so zdravili vojvodinjo Kate, naj bi bila v slabem duševnem stanju.

Jacintha Saldanha | Avtor: Reuters Reuters
Družina in prijatelji radijske voditeljice Mel Greig se bojijo za njeno življenje. "Zelo me skrbi. Ne vem, kam to pelje,“ je povedal njen oče. Mel naj bi si že poiskala psihološko pomoč, saj je na robu „živčnega zloma“. "Vsak, ki jo pozna, se boji za njeno življenje. Da, obstaja bojazen, da si bo kaj naredila,“ pa je povedal njen prijatelj.

Novinarka in njen sovoditelj Michael Christian se trenutno skrivata, se bosta pa morala kmalu zglasiti pri policiji. Kdaj, je odvisno od njunega duševnega stanja, poročajo mediji. S svojo šalo, zaradi katere se je ubila medicinska sestra Jacintha Saldanha, sta bila namreč po vsem svetu deležna hudih kritik.

Voditeljema so takoj po smrti medicinske sestre do nadaljnjega ukinili oddajo. Radijski postaji pa je sinoči pisal direktor bolnišnice King Edward VII in ostro obsodil „ponižanje dveh zelo predanih in ljubečih medicinskih sester“. Dodal je tudi, da upa, da bodo poskrbeli, da se takšno dejanje, ki se je končalo s smrtjo, ne bi več ponovilo.

Komentarjev 6
  • Avatar atojeto
    atojeto 12:57 10.december 2012.

    Nekateri gredo čez vse meje, za slavo in denar. Nekdo jim mora stopiti na prste. Poglejte si video in si zamislite, da nekoga kap ali v boljšem primeru , da ima nočne more.http://www.youtube.com/watch?v=HoJveRDptDs&feature;=player_embedded#!

  • mph 10:05 10.december 2012.

    Ma ne nakladaj. A so heci postali prepovedani?? Če nekdo psihopatsko reagira na eno bedasto šalo, je potem kriv avtor šale? To je bila šala, ki je slabo končala. Takih je bilo nešteto in jih še bo. Verjetno bi se ...prikaži več ji tudi ti smejal ali ostali, se malo namuzali, ... ampak tokrat je končalo drugače in zdaj tak halo. Sta jo morda voditelja nameravala umorit ali kaj? Mislim ....

  • jons 19:52 09.december 2012.

    mph, če bi ti visel s skale in se je z zadnjimi močmi oprijemal, potem pa pride nekdo in ti stopi na prste, da zletiš v prepad bi po tvoji logiki bila krivda pri tebi ane?