Magazin > VIP
46 ogledov

Bojita se, da bosta izgubila otroka

Kelly in John se nadvse veselita novega člana družine. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
John Travolta in njegova 47-letna žena Kelly Preston živita v nenehnem strahu, da bi izgubila otroka, saj je nosečnost v Kellyjinih letih zelo tvegana.

"Zdaj, ko je Kelly noseča, z Johnom ne moreta nehati razmišljati o tveganjih, ki jih lahko prinese nosečnost v Kellyjinih letih. Stalno sta pri zdravniku, saj ju zelo skrbi. Najbrž bosta panična, dokler ne rodi zdravega otroka," je razkril njun družinski prijatelj.

 

Otrok bo zapolnil praznino

Njun strah bržkone izhaja iz dejstva, da sta zakonca pred letom dni izgubila 16-letnega sina Jetta, ki je umrl med družinskimi počitnicami na Bahamih. Kelly in John sta za Jettom žalovala dolge mesece, zdaj pa se veselita prihoda novega družinskega člana.

 

"Nemogoče je skrivati, da pričakujeva otroka, saj je to nekaj najlepšega na svetu," je povedal navdušeni očka in dodal, da z ženo ne pričakujeta dvojčkov, kot se je sprva govorilo. Vse, kar si želita, je zdrav otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.