Magazin > VIP
53 ogledov

Bolečino "blažila" z urezninami

Najstnica je trpela že kot mala deklica. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Mlada igralka Demi Lovato je trpela že v svoji mladosti, svoje osebne težave pa je razkrila javnosti.

18-letnica Demi Lovato je imela težave s hranjenjem že pri svojih rosnih osmih letih, kar je priznala v intervjuju za ABC News. "Ni se mi sanjalo, zakaj so bili vsi tako zlobni do mene. In ko sem jih vprašala, so mi odgovorili, da zato, ker sem debela," je povedala.

Zaradi zbadanja se je odrekala hrani, kar pa jo je vodilo v depresijo, pri enajstih letih pa si je bolečino prizadejala z urezninami. "Tako sem izrazila, da se sramujem sebe in svojega telesa," je pojasnila.

Po treh tednih zdravljenja pa je zvezdnica razkrila še, da trpi tudi za bipolarno motnjo. "Nikoli nisem vedela, da jo imam, dokler se nisem šla zdravit," je razkrila v intervjuju za People. Na zdravljenju je bila sicer zaradi bulimije, anoreksije in rezanja po koži. "Čutim, da imam zdaj pod kontrolo tisto, česar nisem imela celo življenje," je še dodala.

Tako kot igralka Catherine Zeta-Jones, ki je javno spregovorila o svoji bolezni, je tudi Demi razkrila črno obdobje svoje mladosti. "Trenutno je pomembno, da pomagam drugim," je še povedala.

V galeriji si še preberite, kateri zvezdniki so morali zaradi slave na zdravljenje že v rosnih letih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.