Magazin > VIP
3306 ogledov

Bolj kot o zaroki zvezdnika se govori o odzivu njegove bivše žene

chris pratt Instagram
Cris Pratt se je zaročil. To pravi njegova bivša žena, igralka Anna Faris.

Ta teden se je razvedelo, da se je igralec Chris Pratt zaročil, in sicer s hčerko Arnolda Schwarzeneggerja, 29-letno Katherine. Veselo novico je objavil na družbenem omrežju, kjer je ob skupni fotografiji, na kateri je v ospredju diamantni prstan, zapisal: "Sladka Katherine, tako srečen sem, da si rekla da. Navdušen sem, da sem bo poročil s tabo.“

Paru so čestitale številne znane osebe, med drugim tudi Priyanka Chopra, Tom Holland, Gwyneth Paltrow, Rob Lowe, Olivia Munn, Bryce Dallas Howard in Jason Momoa. Brat bodoče neveste, Patrick, jima je čestital z besedami "ljubim te, brat“, nevestina mama Maria Shriver pa je zapisala: "Čestitke. Tako ponosna sem nate. Dobrodošel v družini.“

Oglasila se je celo Anna Faris, Chrisova nekdanja žena, s katero je bil do lani poročen. Med njima očitno res ni hude krvi. "Vesela sem za vaju. Čestitke,“ je paru čestitala Farisova, ki ima s Prattom sina.

Njena želja po povečanju družine naj bi bila tista, ki je v zakonu povzročila krizo. Chrisu so se v Hollywoodu leta 2016 začela odpirati vrata in postajal je popularnejši od žene. Filmske priložnosti je želel izkoristiti, zato za Annine želje po še enem otroku ni imel posluha. Med njima pa očitno res ni hude krvi, kot sta takoj po objavi informacije, da se ločujeta, povedala za medije. Namiguje se celo, da bo Chris bivšo ženo povabil na svojo poroko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.