Magazin > VIP
1656 ogledov

"Bolje, da jo je lizal, kot pretepal“

Ravnatelj in učiteljica Youtube
Novica, da naj bi ravnatelj mariborske srednje šole v kabinetu oralno osrečeval učiteljico, je odmevala tudi na spletu. Oglasilo se je tudi nekaj slavnih Slovencev.

Jonas Žnidaršič se je na to temo oglasil večkrat.

"Da ju je en mulc posnel, tudi ne sme biti sporno. Saj sta prosila za to. (Zbornica ob belem dnevu, halo?)“

"Če jaz zalotim dva doldajača v pisarni, gre to v moj standup garant. Če maš kaj proti, NE SE V PISARNAH DOL DAJAT!“

"Ravnatelj in bejba sta se zasebnosti ODPOVEDALA (ker to rajca, kenede.) Ne mi zdaj srat o kršitvi le-te.“

Iztok Gartner pa meni: "Ej, moralisti, a ni bolje, da je ravnatelj učiteljico pred učenci lizal kot da bi jo pretepal?"

"Od nekdaj sem bil matematik. Če pa je kaj šlo, pa mi je to šlo zagotovo..," pa se je pošalil Mišo Stevanovič.

"Fak, dva sta se fino mela in sedaj bosta teh nekaj sekund užitka obžalovala celo življenje. Ker znamo biti Slovenci tako hudičevo pametni, pošteni, krepostni, ko gre za druge. Me zanima, kako bi reagirali, če bi mulc posnel vaše radosti. Ne vem sicer kdo sta glavna junaka, v kakšnem razmerju sta, ali imata druge partnerje, a to je njuna stvar. Tako kot je njuna stvar tisto kar je posneto. In če je kdo vreden obsojanja je to tisti, ki je posnetek posnel in objavil,“ pa je na Facebooku zapisal strokovnjak za družbena omrežja Matej Špehar.

Novinar in voditelj Seku M. Conde pa opozarja na zanimiv detajl: "Bi vi v navalu strasti tako pazili, da vam lasje neprestano zakrivajo obraz? ... #ravnatelj #nategancija.“

"Čakamo zahtevo "večnih zahtevalcev" za izredno sejo o "aferi" (?!) v Mariboru. Kriva je "murglska šola" :-),“ pa je na Twitterju zapisala nekdanja poslanka in televizijska voditeljica Tamara Vonta.

"Že dva dni nabijajo s to MB sex afero, danes pa poročajo o novem primeru sexa na ulici! Voli, to je v MB normalno stanje! Mariborcanom se je vedno jebalo .......za vse!" (Matjaž Javšnik)

"Javne šole polzijo v javne hiše“

"Vidim, da se medmrežje še vedno aktivno ukvarja s tem, kako je #ravnatelj strojne odvajal svoj koren pri profesorci matematike. #afera :)“ (Bojan Maršič)

"In tako javne šole polzijo v javne hiše! #ravnatelj.“ (Miran Ornik)

"Verjamem v #kunilingus kjerkoli in kadarkoli. Verjamem tudi v #zavese. #mariborski #seks #škandal #ravnatelj in #učiteljica.“ (Maja Furlanič)

"Berem, da neverjetno, kakšne montaže vse tehnika dandanes omogoča.. #ravnatelj.“ (Peter Hrastelj)

"Če bi res govorili o vsakem seksu na delovnem mestu, bi imel po mojem medijski dan bistveno premalo ur. #ravnatelj.“ (Aleksander Tušek)

"Tako je to, če 5 let ni napredovanj. Potem je pač treba nagrajevanja nematerialno urejati. #ravnatelj.“ (Janč)

"Revica je prišla pogodbo o zaposlitvi podaljšati,pol pa tak halo..... #ravnatelj.“ (C. Mirko)

Komentarjev 9
  • primorka 11:25 22.november 2014.

    Žurnal, a res nimate kakšne pametne teme za oglodavat ??? Se vidi,da izgubljate.....

  • markus 21:45 20.november 2014.

    Glejte, če bi bil ta ravnatelj kak gentleman, bi jo lepo povabil nekam na lepše in bi tam počela lepo v miru vse, kar bi si želela. A imajo šolniki res tako slabe plače, da si še hotelske sobe ne ...prikaži več morejo privoščiti?Služba je služba in ne družba.A vsi zagovorniki teh dveh seksate med delovnikom? Če res, potem vam je resnično potrebno znižati plače ali vas odpustiti, ker očitno imate premalo dela. Delavec, pa naj bo to v JS ali ZS, ki ima dovolj dela, na kaj takega sploh pomisliti ne more. Očitno sta učiteljica in ravnatelj čisti višek in ju je potrebno malce poslati na izlet na Zavod za zaposlovanje, da vidita, kako je tistim, ki bi si želeli postati učitelji/ravnatelji, imajo za to primerno izobrazbo in bi radi delali, ne pa se šli vročih aferic s sodelavci.

  • Johan Spohan 21:29 20.november 2014.

    Ta prave daješ za zgled pri pridigah! Delajo vse drugače kot pridigajo.