Magazin > VIP
47 ogledov

"Bolje je, da izberejo ljudje"

teden mode fashion week Hannah Mancini Arhiv Fashion Week
Hannah Mancini o letošnji EMi in njenih favoritih.

Se vam zdi Ema boljši način izbora skladbe za Evrovizijo kot interni izbor, preko katerega ste bili lansko leto izbrani vi?
Če je denar, se mi zdi boljši način ta, da izvajalca izberejo ljudje.

Kakšna pesem bi lahko prepričala evropsko občinstvo?
Mislim, da močno skladbo in melodijo, ki privlači, ki bi nam prinesla mednarodne glasove. Letos Hrvaška in Srbija ne bosta sodelovali, zato je pomembno, da Slovenija letos izbere resnično dobro skladbo.

Se vam zdi pomembno,  da je moderna?
Ni nujno, da je moderna, pomembno pa je, da je melodija nalezljiva.

Kaj bi svetovali letošnjemu zmagovalcu EME?
Naj da vse od sebe in uživa. Za seboj bo imel tudi podporo ljudi, ki ga bodo izbrali, kar je izjemno pomembno. Naj se ne pozabi imeti lepo, pomembno je, da stvar vzameš resno, a ne smeš pozabiti, da je bistvo povezovanje držav in spoznavanje novih ljudi.

Katerega izvajalca bi vi poslali na Evrovizijo? Kdo bi imel lahko največ možnosti za uspeh?
To je težka odločitev, vsekakor so glasbeniki, za katere mislim, da bi se bolje odrezali kot nekateri drugi, a možno je, da ne bodo imeli najboljše skladbe, tako da je težko govoriti. Po mojem mnenju bi se dobro odrezala skupina Muff, Nina Pušlar ali morda ponovno Maja Keuc. Mislim, da bi oni imeli največ možnosti za mednarodni uspeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.