Magazin > VIP
53370 ogledov

Bolna hrvaška pevka sporoča: "Vse je pripravljeno za moj odhod"

Alex Ognjena Instagram
Tumor se je razširil.

Hrvaška pevka Alex Ognjena je sredi novembra sporočila, da se podaja v izolacijo. "Intenzivno bom delala na tem, da bom ozdravela ali vsaj spravila telo v funkcionalno stanje. Hkrati pa se moram za nekaj časa "posloviti" od družbenih omrežij, novic, sporočil, interneta, telefona in številnih dragih prijateljev," je takrat zapisala na Instagramu.

Pevki so zaradi tumorja odstranili ščitnico, a bolezen se je razširila na druge organe. Za portal Secan je spregovorila o svoji borbi in povedala, da je pripravljena na smrt. "Če bi lagala, potem bom rekla, da je vse super, čudovito in krasno, če pa sem iskrena, potem moram povedati, da sem danes komaj vstala. Trenutno jemljem veliko zdravil, kljub temu sem želela priti, ker ne vem, koliko časa bom še lahko obiskovala takšne dogodke in videla drage ljudi ter jih malo objela."

Terapije niso uspele in Alex, ki ima 18-letnega sina, je sprejela težko odločitev. "Na koncu sem se odločila, da vsemu temu rečem NE. Kar lahko odstrani kirurg, kemoterapije in podobna zdravljena pa ne pridejo v poštev. Kupila sem tri kokoši, imam domača jajca, urejam vrt, rastlinjak, želim si pridelovati lastno ekološko hrano, zdravim le tisto, kar res moram, in jemljem zdravila, ki jih potrebujem, da preživim dan. Vse ostalo bom poskusila rešiti z zdravo prehrano in čim manj stresa."

"Vse je pripravljeno na moj odhod," je še dejala Alex, ki poskuša uživati v vsakem dnevu. Po pisanju Story.hr lepotica še dodaja: "Rada rečem, da nisem moja diagnoza, in včasih, ko se pogledam v ogledalo, izgledam kot katastrofa. Nato si nadenem rdečo šminko in prav vseeno je, če bom tisti dan samo nahranila kokoši. Tako se bodrim iz dneva v dan, nočem, da prevlada tisto, kar je v mojem telesu, ampak tisto, kar je v moji duši, in moja duša ni bolna."

 

Komentarjev 3
  • pesnik51 21:07 29.december 2023.

    ja luba duša, kdo si pa ti .. pevka?

  • Pierre 17:53 29.december 2023.

    Zbujanje pozornosti z boleznijo??? Sprevrženo!!!

  • Ender3 15:08 29.december 2023.

    Boleča in žalostna zgodba v opomin in poduk tistim, ki se še ne zavedajo kaj pomeni zdravje..