Magazin > VIP
35 ogledov

Bon Jovi pozabil, da je že obiskal Hrvaško

Jon Bon Jovi Flynet
Jon Bon Jovi je včeraj prispel v Dubrovnik, kjer počitnikuje v družbi žene Dorothee in svojih štirih otrok. Zvezdnik pravi, da uživa in da je na Hrvaškem prvič. Očitno je pozabil na junijski koncert v Zagrebu.

Rock zvezdnik Jon Bon Jovi je v sredo z razkošno jahto Mary-Jean II priplul v Dubrovnik, kjer bo nekaj dni počitnikoval s svojo družino. Devetinštiridesetletnega zvezdnika so lepote hrvaške obale zelo prevzele in priznal je, da v Dalmaciji zelo uživa.

A čeprav je pred slabima dvema mesecema s svojo skupino nastopil v Zagrebu, je glasbenik očitno na to že pozabil, saj je dejal, da je pri naših sosedih prvič. "Tukaj je prekrasno, prvič sem na Hrvaškem. Ljudje in arhitektura so me prijetno presenetili," je povedal rocker, ki pa je morda ob vseh mestih, ki jih obiščejo kot skupina, pač pozabil, da je Zagreb prestolnica Hrvaške.

Komentarjev 2
  • mitjap 09:34 16.avgust 2011.

    verjetno to da prideš poslovno in maš koncert (kjer nimaš časa za ogled mesta) ne šteje :) torej je prvič ..nekak se iz odra ne da vidt lih neki velik Hrvaške

  • 1111 16:22 04.avgust 2011.

    lahko da se res ne spomni...ampak hlapček, ki mu vse pripravlja, verjetno ve...na osnovi česa se je odloču, ta nevednež?? bedarije ki dajejo reklamo...