Magazin > VIP
19 ogledov

Bond v visokih petah

Pravi recept so visoke pete in nižja punca. Žurnal24 main
Najnovejši Bond nosi visoke pete, je izdala njegova soigralka Gemma Arterton. Daniel Craig je torej še eden od ne tako velikih zvezdnikov.

Si predstavljate možatega Jamesa Bonda v visokih petkah? Ne? Igralka Gemma Arterton ima to izkušnjo. Najnovejši filmski junak Daniel Craig je moral zato, da bi ohranil podobo postavnega agenta, na snemanju obuti visoke pete. Ob njenih 170 centimetrih je bilo Danielovih 177 centimetrov premalo, da bi bil videti kot seksi junak med reševanjem ženske.

Hollywood sicer pozna množico moških, ki so nižje rasti. Ker nekaterim to predstavlja težave, se redno poslužujejo tudi visokih pet, čeprav bi bilo morda lažje, da bi si izbirali nižje partnerice. Eden takih je tudi zloglasni Tom Cruise, ki v višino doseže 1,69 metra in brez visokih pet sploh ne gre od hiše. Medtem pa se na primer Danny De Vito svojih 152 centimetrov ne sramuje, saj jih zna dobro unovčiti.

Samo za primerjavo – veliko čednih moških nima sanjske višine, pa so za dekleta vseeno sanjski. Taka sta Patrick Dempsey z 1,79 metra in Brad Pitt s centimetrom več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.