Magazin > VIP
26 ogledov

Bono morda ne bo več nikoli igral

Bono Profimedias
Pevec rock skupine U2 Bono morda ne bo več igral na kitaro, potem so so mu zaradi novembrske kolesarske nesreče komolec okrepili s ploščicami iz titana.

"Okrevanje je bilo veliko težje, kot sem pričakoval," je 54-letni Bono zapisal na spletni strani U2. "V času, ko to pišem, še ni jasno, ali bom lahko še kdajkoli igral kitaro," je priznal. A ob tem je v šali dodal, da so mu kolegi iz skupine zagotovili, da ne oni ne zahodna civilizacija niso odvisni od njegovega igranja kitare.

Zaradi hudih poškodb je Bono odpovedal vse javne nastope na začetku letošnjega leta. Zatrdil je še, da se bo moral zelo potruditi, da bo fizično pripravljen na predvideni začetek nove koncertne turneje U2 maja v kanadskem Torontu.

Hude posledice izogibanja

Bono je novembra padel s kolesa, ko se je v Central parku v New Yorku poskušal izogniti drugemu kolesarju. Pri tem si je na šestih mestih zlomil nadlahtnico, na treh mestih ključnico, lopatico, mezinec in kosti očesne votline.

Po lastnih besedah se je zbudil v bolnišnici in videl, kako mu nadlahtnica štrli skozi jopič, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Operacija je trajala pet ur, vgradili so mu 18 vijakov in tri ploščice iz titana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.