Magazin > VIP
36049 ogledov

Boris Cavazza: Padec je pustil posledice

vesna milek, boris cavazza Beletrina
Boris Cavazza o padcu, ki bi bil zanjo skoraj usoden.

Knjiga o izjemnem življenju Borisa Cavazze je dočakala ponatis. Ob tej priložnosti je založba Beletrina objavila intervju, ki ga je z našim velikim igralcem vodila Vesna Milek, ki se je dotaknila tudi njegove nesreče.

Med letošnjimi počitnicami v Italiji je igralec nesrečno padel po stopnicah. "Šlo je za las," je povedala Milek, Cavazza pa je dodal, da se je takrat "izgubil". Danes ima težave s spominom. 

"To, da se ne spomnim ... Tega nisem navajen. Ne spomnim se ogromno ljudi, ne gre samo za enega ali dva. Ogromno ljudi se ne spomnim, a vem, kateri so," je povedal in dodal, da se svojega boja za življenje ne spomni. "Ne spomnim se. Ksenija pravi, da sem celo govoril po italijansko. 'Zakaj pa?' 'Govoril si po italijansko, ne vem, zakaj.'" se spominja pogovora z ženo Ksenijo Benedetti, ki mu je v teh težkih časih stala ob strani. Celoten pogovor si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.