Magazin > VIP
182 ogledov

Borut iz Kmetije ima slavnega sorodnika

borut Planet TV
Tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Borut ima zelo znanega sorodnika.

Miha Kavčič, nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, je za Žurnal24 razkril, da je Borut, ki ga lahko spremljamo v drugi sezoni omenjenega šova, njegov sorodnik.

"Borut je moj daljni bratranec po mamini strani, z njim sicer nekih rednih stikov nimam. Že od nekdaj pa vem, da je super fant in da je marsičesa sposoben. Glede na to, da živi le nekaj sto metrov od naše hiše, lahko rečem, da je sposoben na kmetiji ostati kar lep čas. Res pa je, da ga osebno ne poznam tako dobro, da bi lahko ocenil, ali bi sprejel kakšno denarno ponudbo ali ne. Pustimo se presenetiti,“ pravi Miha.

28-letni Borut je eden od treh tekmovalcev, ki čakajo na selitev na kmetijo. Živijo pod senikom, prehranjujejo pa se s stvarmi, ki jih pokradejo od članov bogate in revne družine. Prvotno trojico roparjev so sicer sestavljali Borut, Barbara in Kaja, a je slednja šov zapustila po tem, ko ji je Špela, ki je v areni izgubila boj z Majo, za mesto v šovu ponudila 9800 evrov, ki jih bo dobila, če na koncu zmaga Špela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.