Magazin > VIP
39 ogledov

Bosta Jessica in Justin že zibala?

Jessica Biel FameFlynet
Čeprav od poroke Jutsina Timberlaka in Jessice Biel ni minilo niti leto, naj bi bila lepa zvezdnica že v veselem pričakovanju.

Po poročanju ameriške revije Star naj bi bila Jessica noseča, saj naj bi svoji prijateljici, stilistki Estee Stanley, že naročila povsem novo garderobo. "Naročila ji je, da potrebuje večja oblačila, saj mora skriti trebušček. Morda je že noseča," je za omenjeno revijo povedal neimenovani vir in dodal, da sta z Justinom že pripravljena, da začneta ustvarjati družino.

Bližnji prijatelji so še izdali, da si zvezdnica zelo želi otrok, pri tem jo moti le, da se bo z nosečnostjo njeno telo zelo spremenilo. "Veliko vlog dobi zaradi svojega seksi videza in lepe postave, zato je zagotovo živčna glede tega, a si vsekakor želi postati mama," je dodal vir. Justin pa je pred kratkim v nekem intervjuju dejal, da načrtovanje otroka prepuščata usodi ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.