Magazin > VIP
21 ogledov

Boštjan in Jasna ostajata par

Voditelja Boštjan Romih in Jasna Kuljaj bosta nazdravljala tudi v naslednjem let Žurnal24 main
Oddaja Na zdravje, ki nastaja v razvedrilnem programu RTV Slovenija, ostaja na sporedu še najmanj dve leti.

To nam je potrdil Jože Potrebuješ, ki je prejšnji teden že podpisal pogodbo z RTV-hišo ter ostaja producent in hkrati avtor oddaje, redaktor je Jože Krajnc, scenarista pa sta poleg Potrebuješa še Boštjan Romih in Jasna Kuljaj. Ta ostajata tudi voditelja oddaje, v kateri nastopajo žanrsko raznoliki glasbeniki.

Spremenjeni koncept
"Konec januarja bomo koncept in sceno oddaje nekoliko spremenili. Oddaja bo bolj igrana, saj bosta Strašna Jožeta (Jože Krajnc in Jože Robida) igrala birta oziroma gostilničarja, ki bosta v svoji gostilni sprejemala znane goste. Sicer pa se bomo še naprej posvečali slovenskim tematikam," je za Žurnal24 razkril Jože Potrebuješ. Temeljni namen in poslanstvo te razvedrilne oddaje je namreč gledalcem približati slovensko narodno bogastvo z domačo glasbo, običaji in že skoraj pozabljenimi ali pa še danes zelo živimi obrtmi.

 
 

Pogodbe z RTV do tega trenutka še nisem podpisal, ampak upam, da jo bom v kratkem. Tudi sam se veselim nadaljnjega sodelovanja v oddaji Na zdravje.

Boštjan Romih, voditelj in scenarist

 
Dražba Pahorjeve žoge
"Na silvestrovo je naša oddaja dosegla rekordno gledanost, saj nas je spremljalo prek 20, po polnoči pa celo prek 27 odstotkov gledalcev oziroma kar 77 odstotkov vseh, ki so imeli takrat prižgane televizorje," pravi Potrebuješ. Sicer pa je v posebni, silvestrski oddaji Na zdravje premier Borut Pahor voditeljema Jasni Kuljaj in Boštjanu Romihu izročil žogo s podpisi igralcev madridskega nogometnega kluba Real, ki jo je prejel v dar. "Premier je dejal, naj jo podarim nekomu, ki bo zanjo ponudil največ, denar pa bomo namenili za humanitarne namene. Oddaja, v kateri bomo iskali dobrotnika, pa bo na sporedu marca," pravi Potrebuješ.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.