Magazin > VIP
136 ogledov

Boštjan Romih dekleta zapeljeval s kitaro

Boštjan Romih Lara Romih mediaspeed
Voditelj in radijec Boštjan Romih je povedal, da se je pri 13. letih naučil igrati kitaro in da mu je ta talent pomagal pri osvajanju deklet.

Boštjan Romih, voditelj, ki ga bomo to sezono lahko spremljali v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, je za revijo Story povedal, da mu v najstniških letih ni manjkalo simpatij. K temu je, po njegovem mnenju najbolj pripomogla kitara. „Spomnim se poletja, ko sem začel igrati kitaro in s tistimi petimi akordi sem takoj dobil družbo. Imel sem kakšnih 13 let. Vsak večer smo se dobivali, simpatije so padale vse povprek, vsak drugi dan je bil kdo v koga na novo zagledan,“ je povedal Romih.

Dodal je, da so se takrat tudi odločili, da bodo noč preživeli na prostem, pod milim nebom in da starši za to niso nič vedeli. Ker jih je paznik nagnal so se morali vrniti v svoje postelje, so starši izvedeli za skrivni načrt. „Lahko si predstavljate, da je bila doma huda ura in zdaj razumem starše, da sta bila vsa iz sebe od strahu. Zdaj lahko samo čakam, da mi otroci kaj podobnega nakurijo ...“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.