Magazin > VIP
245 ogledov

Boštjan Romih že tretjič očka

Boštjan in Lara Romih Žurnal24 main
Priljubljeni voditelj Boštjan Romih je včeraj spet postal očka. Njegova žena Lara je namreč povila hčer, ki sta jo poimenovala Lila.

Boštjan in njegova življenjska sopotnica Lara sta svojo družino povečala za še enega člana. Rosa in Dan sta namreč dobila sestrico, ki sta jo starša poimenovala Lila."Nad tem imenom naju je navdušila pisateljica Lila Prap, saj sva prebrala veliko njenih knjig in sva navdušena nad njenimi ilustracijami. Drugače pa je v tem imenu veliko simbolike, po arabsko pomeni noč, je tudi izpeljanka imena Dalila, ki pomeni zapeljivka," je za Žurnal24 povedal Boštjan.

Voditelj nam je še zaupal, da se tako hči kot žena počutita dobro ter da je porod potekal po načrtih. "Bil je hitrejši od prejšnjih dveh, a zato nič manj boleč. Lara je rodila pred rokom, očitno je na to vplivala tudi polna luna." Nove članice družine sta se razveselila tudi Rosa in Dan, ki sta nad mlajšo sestrico po Boštjanovih besedah zelo navdušena. "Nestrpno sta jo že čakala, zato sta bila najbolj vesela, ko smo jo lahko še isti dan, ko se je rodila, šli pogledat."

Boštjan nam je še zaupal, da so trije otroci dovolj, ter da z Laro četrtega sploh ne bosta načrtovala. "Verjetno se ne bi branil četrtega, če bi slučajno ratalo, ampak načrtujemo pa ga res ne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.