Magazin > VIP
130 ogledov

Boštjanov hrbet krasi ženska

Boštjan Bračič Tine Gornik
Pevec Boštjan Bračič ima novo tetovažo, ki se bohoti po celem hrbtu.

Pevec Boštjan Bračič, ki je javnosti postal bolj znan po nastopu na šovu Slovenija ima talent, si je dal tetovirati hrbet. Tetovažo si je zamislil sam, predstavlja pa več stvari. "Tetovaža je v podobi ženske, saj se vse v mojem življenju bolj ali manj vrti okoli žensk. Obkroža jo nekaj naravnih elementov: krila poudarjajo svobodo, ogenj, ki ga ima v eni roki, poudarja način življenja v smislu, da je treba preteklost kdaj pa kdaj skurit in iti naprej. Voda pa simbolizira moč, ki zaobide težave v življenju kot skale na strugi," nam jo je opisal.

O omenjeni tetovaži, ki jo je deset ur ustvarjal Dejan Marič, je razmišljal že dlje časa, sama tetovaža pa je končana. Ker pa je velik ljubitelj tetoviranja, si bo zagotovo omislil še kakšno. Eno že ima na desnem ramenu, tako da bo naslednja po vsej verjetnosti pristala na levem. "To pa je zame preveč radikalno," odgovarja pevec na vprašanje, ali bi si tetovažo omislil na obrazu ali kjerkoli drugje na glavi.

Boštjan si je prvo tetovažo dal delati, ko je imel nekaj čez dvajset let. Sprehajal se je po Mariboru in naletel na salon, ki ga do takrat sploh ni opazil. "Za vsako stvar v življenju mora priti pravi trenutek in takrat človek vidi tisto, kar si želi,“ je še povedal.

Komentarjev 2
  • erikkk 13:05 09.november 2012.

    ahhh jej pa še zamaščenost okoli pasu to še tetovaža ne skrije ...

  • speris 10:39 09.november 2012.

    ojoj, zelo zelo slabo narejeno ce je to koncni produkt..