Magazin > VIP
2706 ogledov

Bourdainova zadnja temačna sporočila ljubimki

anthony bourdain, asia argento
Objavili njegova zadnja sporočila.

Ameriški zvezdniški kuhar Anthony Bourdain si je leta 2018 v hotelski sobi v Strasbourgu sodil sam. Dočakal je 61 let. 

The New York Times je sedaj objavil izseke iz biografije “Down And Out In Paradise: The Life of Anthony Bourdain”, ki jo je napisal Charles Leerhsen in opisuje kuharjeve zadnje dneve. Knjiga vsebuje tudi Bourdainova zasebna sporočila. Nekdanji ženi Ottavii Busia je potožil, da se slabo spopada z bremeni, ki ji s sabo prinašal slava. "Sovražim svoje oboževalce. Sovražim biti slaven. Sovražim svojo službo. Osamljen sem in živim v nenehni negotovosti," je zauapl Ottavii, s katero sta tudi po ločitvi ostala dobra prijatelja.

Kot kažejo sporočila, se je Bourdain tik pred smrtjo sprl s svojo srčno izbranko Asio Argento. Igralka ga je prevarala. Zelo ga je bolelo predvsem to, da je s svojim ljubimcem obiskovala hotel, v katerem je mnogokrat prenočila tudi z Bourdainom. "Nisem ljubosumen, ker si bila z drugim. Ne lastim si te. A bila si neprevidna. Igrala si se z mojim srcem, z mojim življenjem," ji je očital. "Ne zmorem več," mu je Argento odpisala in prekinila zvezo. Pogovor sta nadaljevala naslednji dan.

"Kaj lahko storim?" je igralko vprašal kuhar. "Ne norčuj se več iz mene," mu je odvrnila, Bourdain pa je odgovoril z "ok" in si nekaj ur pozneje sodil sam. 

Zvezdnikov brat Christopher je knjigo kritiziral, a avtor trdi, da Anthony brata ni maral. Z njim več kot dve leti ni spregovoril besede. "Drugi družinski člani in viri blizu družini so potrdili, da so moji opisi družinske dinamike točni," se brani Leerhsen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.