Magazin > VIP
34 ogledov

Bračič prisega na spontanost

Boštjan Bračič mediaspeed
Boštjan Bračič, ki od konca lanskega leta nosi zaročni prstan, si ne želi velike, tradicionalne poroke.

"Po naravi nisva tradicionalista. Že zaroka je bila popolnoma spontana in enako bova storila s poroko,“ nam je zaupal pevec in radijski moderator Boštjan Bračič, ki je novembra lani romantično zaprosil svojo zaročenko Majo - na kolenih. "Ko bova začutila trenutek, bova to naredila.“ Poleg tega je prepričan, da se jima nikamor ne mudi. "Časa imaš celo življenje,“ meni. Vsekakor pa kot pravi, ne načrtujeta velike poroke, ampak bosta posegla po bolj zasebnem obredu. "Nekateri so veliki ljubitelji tradicionalnih porok in v tem uživajo, midva pa ne razmišljava tako.“ Prepričan je namreč, da je poroka v prvi vrsti namenjen nevesti in ženinu ter šele potem vsem ostalim.

Spontanost pa je bila v njuni zvezi prisotna že od samega začetka. Boštjan nam je namreč zaupal, da se je njuna ljubezenska zgodba začela, ko sta se z Majo, še preden sta se sploh poznala, kar pol leta naključno srečevala v mestu, na ulicah, ob čemer sta se le spogledala, se nasmejala in šla mimo drug drugega. Po pol leta je Maja pristopila k Boštjanu in se mu predstavila, nakar ji je Boštjan predlagal:"Ugotoviva, zakaj se ves čas srečujeva. No, in tako sva šla na prvo pijačo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.