Magazin > VIP
7 ogledov

Brad bo razočaran

Jack se rad razgovori o Angelini in njenem naraščaju. Žurnal24 main
Ne mine teden, da zvezdniki ne bi postregli z zanimivimi izjavami in ta teden ni bil nobena izjema. Jack Black je razkril, kaj pričakuje Angelina.

Na tapeti je spet igralec Jack Black, ki je pred kratkim drugič postal očka. Vse razburjenje okrog pričakovanja naraščaja ga je že na festivalu v Cannesu tako prevzelo, da je pred televizijskimi kamerami potrdil tisto, kar je ves svet že sumil. Jacku se imamo zahvaliti, da je Angelina priznala, da bosta na svet privekala dvojčka. Ker je Jack razkril novico, si je zdaj dovolil še pojasniti, kaj točno Angelina pričakuje. "V bistvu pričakuje dva panda medvedka, tako da bo Brad zelo razočaran, ko bo ugotovil, da nista njegova," je dejal Jack.
 
Janet Jackson, ki se pripravlja na sodelovanje z nekdanjo spajsico Mel B, je bila gostja v oddaji The View. Ena od voditeljic oddaje, Sherri Shepherd, je očitno njena oboževalka, a ne tako velika, da bi jo uvrstila na prvo mesto. "Ti si moja druga najljubša, takoj za Michaelom," je dejala Sherri.

Kaj se dogaja z Lily Allen? © JLP

 
Igralko in nekdanjo ženo Johna McEnroeja Tatum O'Neal so pretekli teden aretirali zaradi posedovanja drog. S prepovedanimi substancami in alkoholom je Tatum v preteklosti že imela težave. Za pomoč se je zdaj obrnila k nekdanjemu možu, medijem pa je potem, ko so jo proti varščini izpustili, zaupala: "Še vedno sem trezna."

V nov škandal se je zapletla tudi britanska pevka Lily Allen , ki zadnje čase preseneča s količino popitega alkohola. "Otroci, pijte z glavo, drugače boste končali tako kot jaz. Nič kaj lepo!" je zapisala na svojem blogu, potem ko so jo morali pijano odnesti s podelitve nagrad revije Glamour.

Končajmo pa z voditeljem priljubljene oddaje The Tonight Show Jayem Lenom . S svojim gostom Williamom Shatnerjem , ki ga lahko gledate v nadaljevanki Zvezde na sodišču, zagotovo pa se ga spomnite kot kapitana Kirka iz Zvezdnih stez, se je pogovarjal o širokoustenju. Moti ju, da ženske ne cenijo dovolj moškega širokoustenja. "Vsak si lahko zapomni resnico. Poskušajte si zapomniti dobro laž – to je skoraj nemogoče," je dejal Leno.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.