Magazin > VIP
28 ogledov

Brad hodi po tolažbo k bivši

Pomenijo zmenki z Jennifer konec Brangeline? Žurnal24 main
Ker se zveza med Bradom Pittom in Angelino Jolie vedno bolj krha, Brad uteho išče kar pri bivši ženi Jennifer Aniston.

Nekoč eden od najlepših hollywoodskih parov, Jennifer Aniston in Brad Pitt, se zopet zbližuje. Ker je zveza z Angelino Jolie že kar nekaj časa na majavih tleh, Brad redno klicari Jennifer po telefonu in se ji izpoveduje, nekajkrat naj bi se že celo na skrivaj sestala.

O tem, da je Jennifer hotela večerjati z Bradom, smo že pisali, tokrat pa stvar postaja veliko resnejša. 46-letni igralec je svojo bivšo ženo pred kratkim obiskal na snemanju filma The Baster, kjer je po besedah prič sedla v njegov avto, nato pa sta se skupaj vozila po New Yorku. Med vožnjo ji je Brad razlagal o svojih čustvih in težavah v zvezi z Angelino. Povedal ji je, da se trudi, da bi jima uspelo prebroditi krizo, a ima vedno manj upanja za skupno prihodnost. Njun "skrivni" sestanek je trajal slabo uro, nato pa je limuzina Jen odložila pred njenim hotelom.

Da Brad še vedno goji čustva do Jen, je jasno že skorajda vsem. Svoje pa pove še ogrlica, ki jo je Jen podarila Bradu in jo on še vedno nosi okrog vratu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.