Magazin > VIP
28 ogledov

Brad in Angelina izbrala datum poroke

Brad Pitt Angelina Jolie Žurnal24 main
Brad Pitt in Angelina Jolie sta se po poročanju ameriških medijev končno odločila za poroko. V zakonski jarem naj bi skočila čez dva meseca, v družbi svojih zvezdniških prijateljev.

Če gre verjeti ameriškemu tabloidu In Touch Weekly, bosta Brad in Angelina usodni da dahnila 23. septembra v Franciji. Dolgo pričakovane poroke naj bi se udeležili tudi številni zvezdniki, kot so Johnny Depp, Mick Jagger, Guy Ritchie in Gwen Stefani. Manjkal ne bo niti Angelinin oče Jon Voight, s katerim sta bila nekaj časa sprta, ter njen brat James Haven.

Brad in Angelina sta datum 23. september po besedah prijatelja izbrala zato, ker je tega dne prvi jesenski dan. "Oba menita, da je ta dan zelo poseben, saj je Zemlja takrat najbolj uravnotežena. Dan in noč sta enako dolga, Sonce pa je točno nad ekvatorjem."

Njune poroke pa se po Bradovih besedah najbolj veselijo otroci, ki že nekaj časa navijajo za to, da bi "mami in oči stopila pred oltar".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.