Magazin > VIP
33 ogledov

Brad in Angie bosta spet posvojila

Brad Pitt Angelina Jolie EPA
Brad Pitt in Angelina Jolie si želita posvojiti še enega otroka, s katerim bi še bolj razširila svojo družino, ki že šteje šest otrok.

Tuji mediji poročajo, da Brad in Angelina zelo resno razmišljata o novi posvojitvi, o kateri sta se že pogovorila s svojimi šestimi otroki. Parček je v preteklosti posvojil že trikrat – Maddoxa, Paxa in Zaharo, skupaj pa imata še tri biološke otroke – Shiloh, Knox in Vivienne. Kot poroča revija Grazia, si tokrat želita posvojiti punčko. "Večino praznikov sta preživela tako, da sta se pogovarjala o posvojitvi. Njuni otroci že vedo za to in se zelo veselijo," je za revijo povedal vir.

Zvezdnika naj bi hotela posvojiti siroto iz Jordanije, a so se pojavili zapleti, zato se dogovarjata za posvojitev sirote iz Etiopije, ki je tudi rojstni kraj njune najstarejše hčerke Zahare. "Vedno sta si želela, da bi Zahara imela bratca ali sestrico, ki ima iste korenine. Najraje bi posvojila punčko, ki je stara dve ali tri leta," je dodal vir.

Brad in Angelina v Etiopiji sicer gradita kliniko pod Zaharinim imenom za pomoč obolelim z aidsom. Naslednjič bosta državo obiskala aprila, ko naj bi se začela dogovarjati za posvojitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.