Magazin > VIP
34 ogledov

Brad končuje ljubezensko zgodbo?

Žurnal24 main
Angelina je pred časom obljubila Bradu, da bo snemala le en film na leto. Ker se tega ne drži, naj bi Brad razmišljal o koncu zveze.

Angelina je Bradu že pred časom obljubila, da se bo vsaj za nekaj časa posvetila le poklicu "mama". Tudi to je zahtevno delo, saj imata šest otrok. Vendar Angelina očitno ne zdrži brez dela. Po filmu Changeling se je lotila snemanja filma Salt, obeta pa se ji tudi vloga v The Tourist in Gucci.

Misli, da je sebična
Njuni znanci zdaj pravijo, da je Brad zaradi tega besen. "Angelina pravi, da želi postaviti družino na prvo mesto- a ko ji ponudijo dobro vlogo, na to popolnoma pozabi. Brad misli, da je sebična," so dejali njuni prijatelji.

Beži pred svojimi problemi?
Nek drug prijatelj pa je opozoril, da Angelinine obsedenosti z delom morda ne gre pojasnjevati s sebičnostjo, temveč bi morali razlog iskati drugje: "Ko se 14 ur na dan pretvarja, da je nekdo drug, se ji verjetno njeni problemi zdijo manj resnični."

Angelina je sicer res pred časom priznala, da so vloge, ki jih izbere, zanjo neke vrste terapija. V preteklosti je imela veliko vzponov in padcev v zasebnem življenju. Morda je res zasedenost z igranjem različnih vlog nekakšen vzorec zdravljenja, ki se ga izvrstna igralka poslužuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.