Magazin > VIP
4 ogledov

'Brad ni očka'

Žurnal24 main
Angelinina tretja nosečnost Brada Pitta najbrž ni razveselila tako kot prvi dve. Razlog? Otrokov oče naj bi bil nekdo drug.

Razširile so se govorice, da si je Angelina za otroka številka sedem poiskala drugega moškega. "Že več mesecev se prepirata in komaj kaj spregovorita," ve povedati dobro obveščeni vir. "Ne more biti on. Preprosto ne more biti. Ona ima tudi druge moške, kar je grozno. Nekdo bo zelo prizadet zaradi tega." Par naj si že več mesecev ne bi delil postelje, kaj šele, da bi imela odnose.

Bradu se idilično življenje sesuva v prah. © Flynet/JLP

 
Omenjeni vir, najverjetneje gre za bivšega Angelininega uslužbenca, opozarja, da je Angelina obsedena s svojim bratom Jamesom Havenom . Misli naj bi ji uhajale tudi k ženi Clinta Eastwooda Dini, s katero sta se na lanskem Cannesu strastno poljubili.

90 milijonov razlogov za odhod
A to ni edina Bradova skrb. Angelina naj ne bi videla izhoda iz krize, v kateri se je znašlo njeno razmerje z Bradom. Igralka naj bi zato želela poskrbeti, da bodo otroci ostali pri njej. "Otroci so Angelinino življenje. Mislim, da je že obupala nad možnostjo, da bi z Bradom prekrmarila to nevihto, in je pripravljena narediti vse, da obdrži otroke. Od vsega začetka je jasno dala vedeti, da denar ni ovira in da se bo z vsemi močmi borila za polno skrbništvo," pravi vir. "Dejstvo je, da si jih želi ob sebi vsak dan. Da bi si to zagotovila, je Bradu sporočila enkratno ponudbo. Brez kakršnihkoli vprašanj mu je pripravljena plačati 90 milijonov dolarjev, da bi se le izognila umazani bitki za skrbništvo. Angelina potuje po vsem svetu in ima hiše v več državah, medtem ko je Brad ustaljen bolj v ZDA." Igralka si namreč nadvse želi, da bi bili otroci večinoma z njo.

Brad naj bi sprva mislil, da se Angelina šali. Igralec naj bi bil užaljen, ker je Angelina pripravljena težave reševati z denarjem. "Skoraj je padel s stola, ko mu je ponudila finančno poravnavo," dodaja vir. "Ponudbo je zavrnil in ji dejal, da bo v primeru njunega razhoda zaprosil za najmanj skupno skrbništvo."  Brad naj bi si močno želel, da otroci odraščajo v ZDA, kjer živi njegova družina. Kljub težavam naj bi Angelina še vedno menila, da je Brad odličen oče.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.