Magazin > VIP
7 ogledov

Brad Pitt gejem namenil sto tisočakov

Brad Pitt FameFlynet
Igralec Brad Pitt je organizaciji Human Rights Campaign (kampanja za človekove pravice, op. p.) daroval 100 tisoč dolarjev za njihovo prizadevanje za legalizacijo istospolnih porok.

Brad je sicer že pred časom dejal, da se ne bo poročil z Angelino Jolie, dokler ne bodo legalizirali istospolnih porok. Zdaj je svoje besede podkrepil še z dejanji, saj je organizaciji HRC, ki si med drugim prizadeva tudi za legaliziranje porok med homoseksualci, daroval 100 tisoč ameriških dolarjev. "Zdi se mi neverjetno, da so življenja in razmerja ljudi odvisna od volitev. A žal živimo v takšnem sistemu in jaz ne bom odnehal s podporo parov, ki se ljubijo in se želijo poročiti," je ob donaciji povedal Brad.

Predsednik organizacije Chad Griffin je ob tem povedal, da je ponosen, da jih podpira takšna hollywoodska zvezda, saj je prispeval ključne vire. "Ponosni smo, da sodelujemo z njim in upamo, da bo v volilni škatli zmagala pravičnost."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.