Magazin > VIP
15 ogledov

Brad Pitt otrokom kupil ruski vojni tank

Brad Pitt Flynet
Hollywoodski igralec je kupil spominek s snemanja filma World War Z v Budimpešti. Nova igračka, ki naj bi bila že na poti na njegov dom v Los Angelesu, pa naj bi bila darilo za njegove otroke.

Brad Pitt je nabavil rekvizit s snemanja zadnjega filma World War Z v Budimpešti. Slavnemu igralcu je bil namreč tako všeč ruski vojni tank T54 nekdanjih oboroženih sil sovjetske vojske, ki so ga uporabili na snemanju, da se ga je odločil kupiti. Njegov novi tank sega v leto 1947, dolg je 6,04 metra, širok 3,27 metra in tehta 36 ton. Vozilo pa naj bi bilo dejansko darilo za njegove otroke. Kaj si o novi Bradovi igrački, ki naj bi bila že na poti na njegov dom v Los Angeles, misli Angelina Jolie, ni znano.

Zvezdnika je sicer orožje, uporabljeno na snemanju filma, pred nekaj tedni že spravilo v težave. Orožje so namreč dostavili s papirji, v katerih je bilo navedeno, da je izven funkcije, vendar se je izkazalo, da še vedno deluje. Tako so specialci zaradi tega vdrli na snemanje in zaplenili orožje, kar je Brada zelo razburilo. "Film je že tako prešel proračun in se predolgo snema. Brad je besen," je povedal neimenovani vir.

Komentarjev 2
  • mia 15:06 10.marec 2012.

    lepi bogataši živijo v svojem svetu, daleč od realnega in razumnega

  • mia 15:03 10.marec 2012.

    in taki imajo pravico posvijiti otroke, absurd brez primere