Magazin > VIP
17093 ogledov

Brad Pitt pri Anistonovi devet mesecev na suhem

brad pitt, jennifer aniston Profimedia
To je razlog.

Jennifer Aniston in Brad Pitt sta se zaročila po petih mesecih ljubezni, na prvo strastno noč pa sta čakala kar devet mesecev.
Prvi zmenek para sta leta 1998 organizirala njuna agenta, in kot je Jen pozneje povedala, sta oba takoj začutila, da imata pred seboj prav posebno osebo. Po drugem zmenku se je Brad že preselil v njeno dvosobno stanovanje, ki ga je Jennifer označila za njuno "ljubezensko gnezdece“. "Tisti nenavadni občutek, ko enostavno veš. Počutiš se kot ob prijatelju. V zraku je bilo nekaj znanega. To nama je bilo usojeno,“ je nekoč povedala Aniston, pred katero je Pitt na kolena padel pet mesecev po prvem zmenku. 

Brad pa je moral na prvo vročo noč z zaročenko čakati kar devet mesecev. Jennifer z njim ni želela prehitro skočiti med rjuhe, ker se je bala, da bi, če bi bila prehitro intimna, to uničilo njun odnos. "Pametna poteza. Predstavljajte si, da Bradu Pittu rečete, da mora čakati na seks. To se do takrat še ni zgodilo. Vsaj ne v bližnji preteklosti,“ je dejal vir.

Na valentinovo leta 1999 pa je Brad v Mehiki prišel na svoj račun. Pet mesecev pred poroko. Njun zakon se je končal leta 2005. Brad se je zaljubil v soigralko Angelino Jolie. Pred kratkim se je razvedelo, kako brezsramno ga je med snemanjem filma Gospoda in gospa Smith osvajala.
 

Najbolj zabaven kanal v Sloveniji - Joonglaa!

Komentarjev 4
  • kapibara1 18:47 11.april 2020.

    Mu ga je pa polirala.. in .. oral-izirala..

  • fiston 16:54 11.april 2020.

    Mogoče se bo zdaj Srbobran jr. premislil, ko je pravil, da bi jo rad spoznal....

  • sam50 14:52 11.april 2020.

    Teh devet mesecev je hodil k njej spati,seksal pa je v bordelu-le kdo bi temu verjel...