Magazin > VIP
23 ogledov

Brad Pitt se uči kuhati od Jamieja

Brad se uči korak za korakom in mu gre vse bolje. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Brad Pitt nima pojma o kuhanju, vendar bo zahvaljujoč svojemu prijatelju, slavnemu kuharju Jamieju Oliverju, lahko kmalu pripravljal okusna kosila za svojo številno družino.

Brad Pitt se je odločil, da je čas, da se nauči sam pripraviti kaj okusnega za svojo Angelino in njunih šest otrok, raje kot da se zanaša na McDonald's. "Niti on niti Angie nimata pojma o kuhanju. Edino, kar znata, je zliti mleko čez kosmiče. Ne znata niti vključiti pečice. Vedno sta se preprosto zanašala na osebje, da jima je kuhalo, ali pa sta šla v restavracijo oziroma naročila hrano na dom," je povedal neimenovani vir. Razlog, zakaj se je Brad odločil naučiti kuhati, je, ker so redni obiski restavracij postali nočna mora. "Odpeljati otroke z varuškami in kupom varnostnikov je kot velika vojaška operacija," je še pojasnil vir. Ko je imel njihov kuhar prost dan, so se navadno odpravili kar v McDonald'sov McDrive.

Priznani kuhar Jamie Oliver, ki prav posebej poudarja zdravo prehrano, je moral biti ogorčen. Z Bradom sta prijatelja še iz časov, ko je bil poročen z Jennifer Aniston, in ob igralčevi prošnji je bil več kot pripravljen pomagati. "Jamie je sklenil dogovor z Bradom, da ga bo naučil kuhati, če obljubi, da ne bo več hranil otrok z neumnostmi." Zvezdniku je dal tudi številne DVD-je in knjige v pomoč, poleg tega pa mu je celo pokazal, kako se naredi zdrave burgerje in pice, da otroci ne bodo tarnali.

Za velikonočno nedeljo tako Brad že načrtuje veliko pojedino za vso družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.