Magazin > VIP
22508 ogledov

Brad Pitt z zahvalnim govorom ujezil Angelino

brad pitt Profimedia
Ni se ji zdelo duhovito …

Po podelitvi nagrad Združenja ameriških filmskih igralcev se je govorilo le o Bradu Pittu in Jennifer Aniston, saj sta nekdanja zakonca dokazala, da med njima ni hude krvi. Jen in Brad sta se pred fotografi objela, se smejala in se dotikala, kar je razveselilo njune oboževalce, ki si želijo, da bi igralca ljubezni dala še eno priložnost.

brad pitt | Avtor: Profimedia Profimedia

To pa se zagotovo ne bo zgodilo med Pittom in Angelino Jolie, s katero se je igralec za skrbništvo nad otroki prepiral na sodišču. Angelina naj bi bila po podelitvi besna kot ris. "Jezna je, a ne zaradi Jennifer, ampak Bradove izjave. Občutek ima, da je niti malo ne spoštuje,“ je povedal vir.

Pitt, ki je bil nagrajen za vlogo v filmu Bilo je nekoč … v Hollywoodu, se je v zahvalnem govoru pošalil iz njunega zakona. "Bodimo iskreni, vloga je bil težka  – moški, ki se omamlja, sleče majico in se ne razume dobro s svojo ženo,“ je izjavil.

Angelino je to ujezilo, ker ne želi, da se njun zakon vlači po medijih in postane predmet šale.

Že poznate Joongloo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.