Magazin > VIP
12706 ogledov

Brad Pitt zaljubljen v to duhovno zdravilko?

Sat Hari Khalsa Profimedia
Skupaj sta zapustila zabavo po premieri njegovega novega filma Ad astra.

Je zvezdnik Brad Pitt končno spet našel ljubezen? Igralca so ujeli v lepi družbi, kar je takoj sprožilo romantične govorice.

Brad je zabavo po premieri svojega novega filma Ad astra namreč zapustil v družbi oblikovalke nakita in duhovne zdravilke Sat Hari Khalsa. Kot je razvidno s fotografij, sta bila tistega večera oba prešerne volje.

Sat Hari Khalsa | Avtor: Profimedia Profimedia

To sicer ni prvič, da so parček videli skupaj. Pred skoraj natanko enim letom so ju namreč paparaci skupaj ujeli na nekem dogodku. Vročih govoric takrat nista potrdila, a tudi ne zanikala … Vir je reviji People takrat povedal, da sta si blizu, nista pa zvezi.

Se je od takrat med njima kaj spremenilo? Kakor koli že, Pitt trenutno uživa življenje. Potuje po vsem svetu in promovira svoj najnovejši filmski izdelek, v katerem sicer igrajo tudi Tommy Lee Jones, Ruth Negga in Donald Sutherland.

Film Ad astra je že v naših kinih.

Komentarjev 1
  • Avatar Ebony_Wunderlich
    Ebony_Wunderlich 10:34 21.september 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčas0maa še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ w­w­w­.W­o­r­k­L­i­n­k­s­3.­C­O­M