Magazin > VIP
27 ogledov

Brad Pitt zanemarja svojo babico

Brad Pitt FameFlynet
Brad Pitt naj bi svojo babico pred štirimi leti dal v slabo vzdrževan dom za ostarele, odtlej pa je ni obiskal niti enkrat.

Če gre verjeti besedam Bradove tete Mary-Ann, je slavni igralec do svoje babice Betty Russell povsem brezčuten. Pred štirimi leti jo je namreč poslal v dom za ostarele, ki pa je vse prej kot luksuzen, kar bi se za zvezdnikovo babico sicer spodobilo. Domu za starejše občane Rose Manee je inšpekcija namenila le eno zvezdico od petih, Brad in Angie pa medtem živita v razkošnih vilah.

Betty se po besedah svoje hčerke Mary-Ann kratkočasi z igranjem binga in klepetanjem s svojimi vrstniki. Ob vsem tem jo ves čas obkrožajo Bradove fotografije in članki, zvezdnik pa je v štirih letih bivanja v domu ni obiskal niti enkrat. A družina vseeno upa, da jo bo obiskal na njen 90. rojstni dan. "Betty ga zelo pogreša. Nikoli ne piše, sploh se ne trudi, da bi ostal v stiku z njo. Vem, da je zelo zaposlen, a lahko bi se vsaj občasno kaj oglasil. Včasih ji je vsak mesec pošiljal rože in jo poklical, zdaj pa ne počne nič od tega," je povedala Mary-Ann.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.