Magazin > VIP
76 ogledov

Bradley Cooper je spet samski

Bradley Cooper, Suki Waterhouse Profimedias
Pozor, po Hollywoodu se spet sprehaja samski lepotec Bradley Cooper! Po dveh letih se je namreč razšel s skoraj 20 let mlajšo igralko Suki Waterhouse.

Potem ko sta se Bradley Cooper in Suki Waterhouse še prejšnji mesec na podelitvi oskarjev zaljubljeno sprehodila po rdeči preprogi, naj bi se pred kratkim razšla.

Parček naj bi skupaj prvič opazili marca 2013, uradno pa sta svojo zvezo potrdila devet mesecev pozneje, ko je 40-letni Bradley britansko makenenko in igralko pripeljal na premiero filma Ameriške prevare v New Yorku. Tedaj je 23-letnica za britanski Elle povedala, da skrbno varujeta svojo zasebnost. "O svojem fantu nočem govoriti, ker je to dolgočasno,“ je dejala. "Vsaj tako sem se odločila, da vam odgovorim, ko me boste to vprašali. Mislim, da karkoli bom rekla, bo zvenelo čudno. A če bom začela govoriti o njem, verjetno ne bom mogla nehati. Veste, res nočem govoriti o njem.“

In zdaj ji tudi resnično ne bo več treba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.