Magazin > VIP
16010 ogledov

Bradley Cooper pozabljen: Irina se greje v objemu tega lomilca ženskih src

IRINA SHAYK, VITO SCHNABEL
1/3
Profimedia
Ljubil je že ogromno zelo znanih žensk … Sedaj je, kot kaže, na vrsti ruska lepotica.

Nekdanji partner Heidi Klum, 33-letni kurator in preprodajalec umetnin Vito Schnabel, naj bi bil novi moški v življenju ruske lepotice Irine Shayk, ki je bila nazadnje v zvezi z igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katerim ima hčerko.

Par so paparaci ujeli med sprehodom po New Yorku in golobčka se vsekakor nista držala navodila, da morata biti vsaj 1,8 metra narazen. Preden je Vito odklenil vrata do svojega stanovanja, je pogledoval naokoli, a paparaca, ki je posnel fotografije, ki si jih lahko ogledate v galeriji, očitno ni videl.

Irina je bila pred leti sicer v zvezi tudi z nogometnim bogom Ronaldom, Vito pa je v svoji postelji grel celo vrsto znanih žensk. Nekaj časa je bil v zvezi z več kot 20 let starejšo Elle McPherson, eno leto tudi z Liv Tyler, leta 2012 je ljubimkal z Demi Moore, 2018 pa z Amber Heard. Najdlje je sicer trajala njegova ljubezen s Heidi Klum.

Ekskluzivna premiera na kanalu JOONGLAA!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.