Magazin > VIP
64 ogledov

Bradley Cooper zavrnil seksi Dito

Dita Von Teese FameFlynet
Seksi Dita Von Teese je vrgla oko na igralca Bradleyja Cooperja, ki pa jo je mirno zavrnil. Očitno ga šarmi striptizete ne zanimajo.

Dita in Bradley sta se pred kratkim srečala v neki restavraciji v Los Angelesu, kjer je črnolasa starleta takoj začela zapeljevati čednega igralca. "Ves čas je pogledovala v njegovo smer in mu celo poslala pijačo," je za RadarOnline.com razkril vir in dodal, da je Bradley na presenečenje vseh pijačo zavrnil. "Natakarici je rekel, da jemlje neke tablete in odklonil pijačo." Pravi razlog za to je najverjetneje dejstvo, da je Bradley ozdravljeni alkoholik, ki je že osem let trezen, poleg tega pa je že dlje časa v zvezi z igralko Zoe Saldana.

A Dita kljub temu ni odnehala. Odločno je pokazala, da si želi, da bi se pridružil njej in njeni prijateljici, vendar ji ga ni uspelo prepričati. "Povsem jo je ignoriral in ves čas gledal v svoj mobilnik. Odšel je pred njo in je ni niti pozdravil, ko je odhajal. To je bil res neroden trenutek za Dito."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.