Magazin > VIP
35 ogledov

Bradley Cooper znova samski

Bradley Cooper Zoe Saldana FameFlynet
Igralca Bradley Cooper in Zoe Saldana sta se znova razšla.

Novice, da je Bradley Cooper spet samski, so se najbrž razveselile mnoge njegove oboževalke. Cooper, ki bo čez dva dni praznoval svoj 38. rojstni dan, se je z Zoe Saldana znova razšel. Par se je pobotal lani septembra po šestmesečnem premoru. Za božične praznike pa sta se razšla, kljub temu, da sta jih nameravala preživeti skupaj.

"Zoe je načrtovala počitnice z Bradleyjemin njegovo družino v Evropi. Načrtovali so iti v Pariz, vendar se med njima ni izšlo. Zoe je tako novo leto pričakala s prijatelji v Miamiju," je povedal vir in dodal, da tudi če jo je razhod z Bradleyjemm razburil, tega zagotovo ni pokazala.

Kaj je pravi razlog, da sta se razšla, lahko samo ugibamo, pojavila pa so se namigovanja, da sta oba preveč zaposlena s svojima karierama in trenutno nimata časa za romanco. Spoznala sta se na snemanju film The Words, začela romanco in se marca lani po treh mesecih prvič razšla.

Je bila pa igralčeva mama Gloria nad Zoe zelo navdušena in se je veselila, da se bosta ustalila. Kot vsaka mama si želi postati babica, zato je na Bradleyja pritiskala, naj se z Zoe poroči in ustvari družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.