Magazin > VIP
42 ogledov

Bradley ima težave z mamo

Bradley Cooper, Gloria FameFlynet Pictures
Najbolj seksi moški na svetu, Bradley Cooper, se poskuša "znebiti" svoje mame.

Bradley Cooper je že lep čas samski. Če gre verjeti govoricam, je za to kriva njegova mama Gloria, ki se je v igralčev dom preselila po smrti moža na začetku lanskega leta.

Gospa Cooper naj bi iz Bradleyjevega življenja odgnala Jennifer Lopez, Jennifer An­iston, Renée Zellweger in tudi njegovo zadnjo ljubimko Zoe Saldana.

Spori naj bi se začeli, ko se je 33-letna igralka preselila k zvezdniku. Gloria je poskušala iz Zoe narediti gospodinjo, vredno njenega sina. Med drugim naj bi jo silila v pripravo domačih raviolov, ki jih njen Brad tako obožuje. "Zoe je Bradleyja postavila pred odločitev – jaz ali tvoja mama. Odločil se je za mamo," pravi vir. A zvezdnik je spoznal, da se je zmotil. "Prebudil se je. Zdaj se zaveda, da se mora odlepiti od svoje mame, če želi najti pravo ljubezen. Na zelo prijazen način ji je dal vedeti, da je čas, da se izseli. Z iskanjem njenega novega doma sta že začela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.