Magazin > VIP
16 ogledov

Bradovi prijatelji ne smejo na poroko

Angelina Jolie Brad Pitt FameFlynet
Igralka Angelina Jolie je svojemu bodočemu možu prepovedala, da na poroko povabi tri svoje najboljše prijatelje.

Brad Pitt bi rad na svojo poroko povabil tri svoje prijatelje – režiserja Quentina Tarantina ter igralca Jonaha Hilla in Philipa Seymourja Hoffmana. A iz te moke ne bo kruha. Angelina Jolie si namreč želi popolne poroke, kar pomeni imeti tudi popoln seznam povabljencev.

Vir je razkril, da Angelina sicer spoštuje njegovo odločitev, da je prijatelj s komerkoli želi, vendar je odločna, da omenjene trojice na poroki ne bo. Njena uradna razlaga je, da bo šlo za zasebni obred, na katerega so povabljeni le bližnji prijatelji in družina, vendar je kruta resnica ta, da je prepričana, da imajo omenjeni trije zelo slab vpliv na Brada.

"Angie si ne želi njihove družbe. In to Brad zelo težko sprejme, ker so to osebe, ki so mu blizu in drage, in bi rad, da z njim delijo njegov najsrečnejši dan," je še povedal vir. Brad je potiho zelo razburjen, vendar prepušča odločitev Angie, ker ji ne želi povzročati dodatnega stresa.

"Pred leti bi bil to zanju namreč velik prepir, glede na to, kar je prestala v zadnjih mesecih, pa je ne želi dodatno razburjati. Obožuje jo in si želi, da je to popoln dan zanjo in za otroke."

Komentarjev 2
  • joc2013 21:45 13.junij 2013.

    Uboga copata, verjetno mu tudi pritisne na telekomando kateri film lahko gleda po TV.Je pač ni znal vzgojiti do poroke in sedaj bo copata do ločitve.

  • dd 10:09 13.junij 2013.

    Tale Angelina je pa vedno bolj antipatična. Ubogi Brad.