Magazin > VIP
23 ogledov

Brangelina na preizkušnji

Par že ima tri posvojene in tri biološke otroke. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Vedeževalci napovedujejo, da prihajajoče kitajsko leto zajca, ki se bo začelo 3. februarja, ne bo rožnato in mirno, še posebej pa ne za Brada in Angie.

Vedeževalci letos napovedujejo številne naravne katastrofe, teroristične grožnje in nestabilen svetovni trg, pred temačno prihodnostjo pa nista imuna niti Brad Pitt in Angelina Jolie. Oba sta namreč rojena v letu zajca in jasnovidci predvidevajo, da bo tudi njuno dolgoletno razmerje v prihajajočem letu na preizkušnji.

Bizarni nasveti
Vedeževalci pa ponujajo tudi nekaj nasvetov, kako se čim bolj zavarovati pred neprijetnimi dogodki, ki nas čakajo. "Oblecite se v rumeno in jejte hrano v tej barvi: buče, pomaranče, belo redkev in jabolka," je poudaril tajski vedeževalec Cai Šang Či. Jasnovidec Raymond Lo iz Hong Konga pa ljudem svetuje, naj nosijo okoli vratu obesek v obliki psa, saj gredo psi in zajci v astrologiji dobro skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.