Magazin > VIP
8 ogledov

Brangelina najela nekdanje specialce

Angelina Jolie in Brad Pitt Žurnal24 main
Brad Pitt in Angelina Jolie prav gotovo ničesar ne prepuščata slučajnostim, kar se tiče varnosti. Paranoični par je za varnostni sistem na svojem francoskem posestvu namenil več kot 170 tisoč evrov ter ga dopolnil z nekdanjimi elitnimi vojaki.

Igralca sta postala zaskrbljena, ko sta izvedela za organizirane kriminalne bande iz Italije in Rusije, ki ropajo predvsem domove tujih bogatašev. Tako sta Brad Pitt in Angelina Jolie celotno posest v južni Franciji opremila z videonadzorom, v nekatere dele dvorca pa je mogoče vstopiti le z identifikacijo prstnega odtisa. "Dvorec je zaščiten kot utrdba v filmih o Jamesu Bondu," je razkril znanec para.

Poleg tega sta najela tudi nekdanje sodelavce specialnih britanskih vojnih enot, da nadzorujejo posest. "Nekdanji specialci nadzorujejo posest kot sokoli, patruljirajo ves dan in noč ter pregledujejo, kaj so posnele kamere," dodaja neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.