Magazin > VIP
5 ogledov

Brangelina se prepira zaradi bivšega

Brad Pitt, Angelina Jolie FameFlynet
Skorajšnja zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie sta se znova sprla, tokrat pa je bil razlog za prepir njen nekdanji soprog.

Angelina Jolie si je želela pogledati prvo epizodo serije Elementary, v kateri igra njen nekdanji soprog Jonny Lee Miller. Bradu je povedala, da si želi ogledati Jonnyjevo igranje in videti, koliko se je postaral. Nadaljevala je, da se ji je epizoda zdela tako slaba, da jo je komaj pogledala do konca. A kasneje je Brad ugotovil, da je omenjeno oddajo posnela in jo gledala, ko njega ni bilo zraven, kar ga je razjezilo.

"Njuni hčerki Zahara in Shiloh sta zaljubljeni v Jonnyja, njuni fantje pa pravijo, da je serija dobra. Ko je Brad izvedel, da so serijo gledali tudi otroci, je postal še bolj besen," je povedal vir. Angie je ljubosumneža uspela pomiriti, da njeno srce pripada le njemu in da Jonny ne ogroža njune zveze.

Jonny Lee Miller, ki v omenjeni seriji igra Sherlocka Holmesa, je bil z Angelino poročen med leti 1996 in 1999, leto kasneje pa se je zvezdnica poročila z Billyjem Bobom Thornton, s katerim je bila prav tako poročena tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.