Magazin > VIP
5226 ogledov

Bratranca vojvodinje Camille našli mrtvega v hotelu

Charles Villiers Profimedia
Žena britanskega prestolonaslednika žaluje za svojim daljnim bratrancem.

Britanski mediji poročajo, da je 18. avgusta v hotelski sobi umrl daljni bratranec vojvodinje Camille. Charles Villiers je dočakal 59 let, njegove posmrtne ostanke je v hotelu Durrants Hotel našla snažilka. 

Villiers se je ukvarjal s konjskimi dirkami, nekaj časa pa je tudi izdajal lokalne časopise. Na naslovnicah se je znašel tudi sam, saj je imel glavno vlogo v eni najdaljših ločitvenih vojn na Otoku. Z ženo Emmo sta se ločevala dolgih osem let, v tem času je moral Charles razglasiti insolventnost.

Par, ki je bil poročen 20 let in ima hčerko, se je razšel leta 2012, ločitveni postopek pa se je začel dve leti pozneje. Emma je od moža zahtevala štiri milijone evrov, a se Charles s tem ni strinjal. Villiers je vztrajal, da ločitev izpeljeta na Škotskem, kjer sta živela in kjer pri delitvi premoženja ne vključujejo podedovanega premoženja, poleg tega bi moral Charles ženi preživnino plačevati le tri leta. Emma se je po ločitvi preselila v Anglijo, kjer velja dosmrtno plačevanje preživnine. Sodišče ji je pritrdilo, a sage takrat še ni bilo konec.

Ločitveno vojno, ki je potekala na petih različnih sodiščih in s katero se je ukvarjalo 20 sodnikov, je sedaj končala njegova smrt.

Charlesa so nazadnje videli na jahti prijatelja pred obalo Grčije. Prijatelj je bil zanj močno zaskrbljen, zato je poskrbel, da so ga varno odpeljali nazaj domov, da bi si lahko v kliniki poiskal pomoč zaradi depresije. A Charles se je namesto v bolnišnico sam odpravil v hotel, kjer si je vzel življenje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.