Magazin > VIP
5 ogledov

Bratuškova bo morala prevzeti odgovornost

Alenka Bratušek Saša Despot
Alenki Bratušek danes dobro kaže, pravi numerologinja Lili Sorum.

Alenka Bratušek bo danes zaslišana pred dvema odboroma Evropskega parlamenta. Naši viri iz Bruslja pravijo, da bo Bratuškova v Bruslju padla v kotel političnih preigravanj, saj socialdemokrati, nezadovoljni s sestavo komisije, hočejo skalp vsaj enega od kandidatov. To bi lahko bila tudi Bratuškova, še pravijo viri.

Strokovnjakinja za numerologijo Lili Sorum ni tako pesimistična. "Oktobra jo čakajo spremembe, na katere ni nujno pripravljena, a današnji dan bo za njo dokaj miren. Numerološko gledano je to dan, ki ji vlada dvojka, kar simbolizira sodelovanje, komunikacijo in pomoč druge osebe,“ je za zurnal24.si povedala Sorumova in dodala, da je letošnje leto za Bratuškovo sicer precej naporno. "Alenka Bratušek se letos nahaja v osebnem letu 13/4, kar pomeni, da bo morala prevzeti odgovornost za nekatere svoje odločitve, ki niso bile najboljše, in to tako v politiki kot v zasebnosti.“

Kako se bo odrezala Bratuškova, bomo spremljali tudi na našem portalu. Naša novinarka, ki v Bruslju spremlja zaslišanje, Sergeja Hadner Hvala že beleži prve odzive.

Komentarjev 1
  • mph 22:25 06.oktober 2014.

    Ah, presneta levičarska udbomafijska numerologinja. :-)