Magazin > VIP
39 ogledov

Bratuškova krvavi za državljane

Alenka Bratušek Facebook
Premierka Alenka Bratušek se je odločila, da bo še tretjič pomagala tistim, ki potrebujejo kri.

"V Sloveniji vsakih pet minut nekdo potrebuje kri. Vesela sem, da lahko pomagam tudi sama. Danes tretjič," je pred dnevi ob fotografiji, ki jo je objavila na svojem profilu na Facebooku, zapisala premierka Alenka Bratušek in tako razkrila, da je darovala kri. Obenem je zapisala, da ima krvno skupino B+. Pod fotografijo je prejela več kot 800 komentarjev, večina pa jo je pohvalila, da se je odločila za tako plemenito dejanje.

Predavala tudi o tehnologiji

Ni pa pomagala samo tistim, ki nujno potrebujejo kri, temveč je v pomoč tudi starejšim. Prijavila se je namreč na vseslovensko prostovoljno akcijo Simbioza, kjer je starejšim predavala o uporabi računalnika in spleta. Sama je povedala, da tovrstne projekte spodbuja, "saj je medgeneracijski dialog ključnega pomena za razvoj sodobne družbe".

Komentarjev 10
  • privat 12:06 25.oktober 2013.

    da mam jaz njeno plačo bi tudi jaz dajal zdravo kvalitetno kri!!! Kako da jaz dam bledo ,brez vitaminov ,mineralov kri...samo dobitnika te moje krvi bi zajebal!! Treba je biti politik in imeti lepo zdravo kri...in vse ugodnosti politikov.

  • Veteran 19:21 23.oktober 2013.

    Tudi Bratuška uporablja populistične poti Pahorja - pa to so res totalno odštekani v tej vladi!!

  • dragec 18:46 23.oktober 2013.

    Ma vi ste vsi SDSSSSovci, mamu vam ssovsko