Magazin > VIP
76 ogledov

Brendijev sin ostal brez vozniškega izpita

Dejan Vunjak Mediaspeed.net
Dvajsetletni Dejan Vunjak, sin priljubljenega pevca Brendija, je pred dvema mesecema pošteno presegel omejitev hitrosti in ostal brez vozniškega dovoljenja.

Sredi avgusta je Dejan Vunjak, ki je sicer še mladi voznik, naredil svoj prvi prometni prekršek, ko je skozi naselje peljal kar 97 km/h. "Peljal sem se z enega nastopa na drugega in sem imel malo časovne stiske, zato sem pritisnil na plin. Sledili so mi policisti in mi izmerili prekoračitev hitrosti skozi naselje." Možje v modrem so mu začasno odvzeli dovoljenje, na sodišču pa se so dogovorili, da mu ga naslednji teden, po več kot dveh mesecih, vrnejo. "Sodnik se je tako odločil zaradi okoliščin, nastopov in mojega dela, pa tudi zato, ker je bil to moj prvi prekršek," nam je pojasnil Dejan.

Izučilo ga je

Mladca izučila. "Bom previdnejši, seveda. Ampak saj veste, kako je, ko moraš biti nekje pravočasno. Je pa to ena od takih šol, ko se kar zamisliš."

Dejan je s prekrškom dobil šest kazenskih točk in denarno kazen, vendar o višini noče govoriti. "Malo so se me usmilili, ko so mi dali šest točk in ne sedem, kar je zgornja omejitev za mlade voznike. V enem letu, dokler sem še mladi voznik, torej ne smem narediti niti enega prekrška," je še zaključil.

Komentarjev 1
  • renemario 13:59 30.oktober 2013.

    In kaj sedaj? Novica dneva ali kaj?