Magazin > VIP
32 ogledov

Brez česa Volčič živi že osem let

bine volčič POP-TV-2
Pri Volčičih ne boste našli televizorja.

"Življenje brez televizorja je bolj mirno, čas doma preživim z družino in takrat se potrudim, da je naš čas kvaliteten. Zabavamo se drugače,“ je za zurnal24.si povedal najslavnejši kuhar pri nas, šef Bine Volčič, ki se je televizorju odrekel, ko je odšel v Francijo, se pravi pred osmimi leti.

Na vprašanje, ali ga nameravajo v bližnji prihodnosti kupiti, saj je postal prava televizijska zvezda, pa odgovarja: "Nikakor, upam, da bosta tudi otroka znala ceniti življenje brez televizorja.“

Družina njegovo delo na televiziji sicer spremlja preko voya.

Komentarjev 6
  • Nalim Cvagoms 09:01 28.september 2014.

    in kakšne imajo telefone in računalnike današni dan imaš vse na mobiju nič novega samo kar je si z takimi izjavami zburja pozornost sloveniji imamo veliko uspešnih kuharjo koliko dobi plačan ta šov gostilna išče šefa če bi to odajo ...prikaži več vodiv z svojim denarjem ga nebi bilo tega šova koliko sms pošle narot ko je glup vsaki ki pošle sms .

  • smejka 18:53 27.september 2014.

    ma dajte no....vsi pa non stop na tablicah,telefonih-isto ali še slabše

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:17 27.september 2014.

    pa sej to pa res ni nč kej tazga. na tv je pač preveč reklam ...tisto kar je bil včasih tv je zdaj računalnik. Edin kar bi me presenetl bi blo če ne bi imel računalnika. Evo.