Magazin > VIP
81 ogledov

Brez kokaina ji ni minil dan

nigella lawson FameFlynet
Kokain, marihuana in zdravila na recept. Vse to naj bi televizijska kuharska zvezdnica Nigella Lawson jemala vsak dan.

Nigella Lawson, ki je poleti polnila naslovnice tabloidov, potem ko jo je mož Charles Saatchi v restavraciji stiskal za vrat, je zdaj v središču novega škandala. Lawsonova naj bi bila odvisna od kokaina, marihuane in zdravil na recept. Podatki so prišli na dan med sojenjem njenima nekdanjima pomočnicama, ki naj bi svojo nekdanjo šefico ogoljufali za nekaj več kot 350 tisoč evrov.

Njeno jemanje drog je razkril prav bivši mož Charles Saatchi, ki naj bi ga o tem obvestili pomočnici. V elektronskem sporočilu, ki ga je prebral sodnik, je Saatchi zapisal, da je Lawsonova vsak dan jemala kokain in to skrivala pred njim. Obtožil jo je, da je bila tako zadeta, da je svojima asistentkama dovolila, da sta z njenimi karticami zapravljali po mili volji. Z drogami naj bi "zastrupila" celo svojo hčer Cosmino. Saatchi, ki je bil presenečen nad obtožbami, je še dejal, da obtožbam o jemanju drog verjame.

Zapravljanje v zameno za molk

Odvetniki nekdanjih pomočnic bodo njegovo sporočilo uporabili v prid svojih strank. Prepričani so namreč, da je bil julijski prepir med zakoncema povezan z drogami, kar pomeni, da je mogoče, da je Nigella pod vplivom drog sestrama Grillo dala dovoljenje za uporabo njenih bančnih kartic. Ti sta si kupovali dizajnerska oblačila in potovali v prvem razredu. Lawsonova naj bi jima to dovolila v zameno za molk.

Se je pa medtem že oglasila Nigellina odvetnica Jane Carpenter, ki je te obtožbe ostro zanikala, njen tiskovni predstavnik pa za zdaj še molči. Neimenovani vir pa je za ameriško revijo Us povedal, da so te navedbe "popolnoma neresnične".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.