Magazin > VIP
55 ogledov

"Brez kokaina nisem zdržala niti uro"

Demi Lovato FameFlynet
Mlada zvezdnica Demi Lovato je pred kratkim dejala, da bi bili njeni najstniški oboževalci šokirani, če bi slišali njene zgodbe o zlorabi alkohola in drog.

No, zdaj pa je Demi končno spregovorila, kaj se ji je dogajalo v njenih najbolj temačnih dnevih. "O tem še nikoli nisem govorila, a droge sem včasih nosila povsod, kamor sem lahko. Brez kokaina nisem zdržala od 30 mnut do ene ure in sem ga nesla tudi na letalo," je priznala za Access Hollywood. "Dobesedno pretihotapila sem ga v prvi razred, nato pa sem počakala, da so vsi zaspali. Nato sem ga snifala kar tam, ali pa sem se splazila na stranišče in opravila tam."

Že navsezgodaj pijana

21-letna zvezdnica je pojasnila, da je vedno poskrbela za to, da je imela ob sebi treznega spremljevalca ali prijateljico. "Ja, tako težko je postalo vse skupaj. Ves čas sem morala ob sebi imeti nekoga, ki me je nadzoroval, a tudi pred to osebo sem večinoma skrivala, kaj se v resnici dogaja z mano." Vse to se je dogajalo do njenega 19. leta, ko je pristala na dnu. To je spoznala tistega dne, ko je bila na poti na letališče in je bila že navsezgodaj zjutraj pijana in je bruhala na poti na letališče, v torbici pa je imela plastenko Spritea, napolnjeno z vodko.

"V tistem času me je predramila misel, da se spreminjam v alkoholičarko in da se moram spraviti skupaj," je razložila. Demi je v preteklosti tudi priznala, da trpi za bipolarno motnjo, da se je nekoč rezala ter da je imela dolga leta motnje prehranjevanja. "Mislim, da se je to začelo, ko sem bila stara 8 ali 9 let. Začela sem se prenažirati, spekla sem si piškote in potem pojedla cel pladenj. Potem sem šla v drugo skrajnost - povsem sem se izstradala. Ko sem začela bruhati kri, sem dojela, da moram nehati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.