Magazin > VIP
53338 ogledov

Brez ličil: Prepoznate 35-letno igralko?

lena dunham Profimedia
Prvič po objavi vesti, da se je poročila, ujeta v javnosti.

Paparaci so na ulici v Londonu ujeli komičarko Leno Dunham, ki sedaj ponosno nosi poročni prstan. Konec septembra se je namreč poročila z glasbenikom Luisom Felberjem.

Igralka je v pisani opravi kadila, medtem ko je njen mož čakal na taksi.

lena dunham | Avtor: Profimedia Profimedia

Zakonca sta se spoznala januarja preko skupnih prijateljev. "Deset let sva skrajšala na 10 ur in si namesto šestih mesecev ali enega leta vzela en mesec za načrtovanje poroke,“ je za Vogue povedala Lena.

Poroka je potekala v manjšem krogu v bohemskem klubu Union Club v Sohu v Londonu. Taylor Swift je bila ena od zvezdničinih družic. 35-letna nevesta je tistega večera nosila tri obleke modnega oblikovalca Christpherja Kana, ženin pa se je odločil za obleko oblikovalke Emily Bode

"Moje prijateljice so z mano prestale veliko težkih stvari, tako da je bilo praznovanje nečesa lepega in skupno druženje res nekaj posebnega,“ je še povedala Lena, za katero je res težko obdobje. Zaradi endometrioze so ji leta 2018 odstranili maternico.

lena dunham | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.