Magazin > VIP
63 ogledov

Brian toži bivšo zaradi kraje

Brian Austin Green Vanessa Marcil Fame Pictures
Ameriški igralec Brian Austin Green toži svoje bivše dekle Vanesso Marcil, ker naj bi mu ukradla 200 tisoč dolarjev.

Brian Austin Green hoče svoje bivše dekle Vanesso Marcil odvleči na sodišče, saj naj bi si od njega sposodila 200 tisoč dolarjev (približno 150 tisoč evrov), ki pa mu jih nikoli ni vrnila. Vanessa, s katero sta skupaj igrala v seriji Beverly Hills, je sicer tudi mama njegovega devetletnega sina Kassiusa.

Spletni portal TMZ poroča, da je Brian na sodišče že vložil papirje, v katerih pojasnjuje, da si je Vanessa denar sposodila leta 2000, ko sta bila še v zvezi. Po njegovih besedah ji je posodil štirikrat po 50 tisoč dolarjev in vsakič naj bi mu obljubila, da mu bo denar vrnila. 38-letni zvezdnik je dodal, da jo je za vračilo zadnjič prosil novembra 2011, a brez uspeha, zato se je odločil, da bo šel na sodišče. Zdaj od nje poleg polnega izplačila vsote zahteva tudi plačilo obresti.

Brian in Vanessa sta bila skupaj od leta 1999 do 2003. Leto po koncu njune zveze se je igralec zaljubil v Megan Fox, s katero se je junija 2010 tudi poročil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.